Suu- ja leukakirurgia

Hammasklinikka Dentorissa toimii neljä suu-ja leukakirurgia, joista kahdella on lääkärin ja hammaslääkärin peruskoulutus.

Vastaanotollamme on hyvinvarustellut kirurgiset toimenpidehuoneet, joissa suurin osa toimenpiteistä suoritetaan. Meillä on lisäksi käytössämme sairaala Mehiläisen leikkaussalipalvelut samassa rakennuksessa.

Kirurgiset toimenpiteet voidaan suorittaa tapauskohtaisesti paikallispuudutuksessa, esilääkityksessä tai yleisanestesiassa.

Yleisimpiä suu- ja leukakirurgisia toimenpiteitä ovat hampaiden leikkaukselliset poistot, hammasvammojen hoidot, juurenpään leikkaukset, hyvänlaatuisten leukakystien ja pehmytkudosmuutosten poistot sekä hammasimplanttihoidot.

Hammasimplanttihoidoissa sekä niihin liittyvissä luu- ja iensiirreleikkauksissa meillä on pitkän linjan kokemus. Käytössämme on 5 eri implanttimenetelmää, joista valitsemme Sinulle sopivan.

Kudospuutos ei yleensä ole este implanttihoidolle. Mikäli luuta tai ienkudosta ei ole riittävästi, voidaan ne korvata siirteillä. Luusiirteet otetaan yleisimmin leukojen alueelta, mutta suuremmissa leikkauksissa suoliluusta. Tarvittaessa käytämme myös luukorvikemateriaaleja.

Yhteystiedot

Hammasklinikka Dentori
Yliopistonkatu 19 A, 3 krs.
20100 Turku

Ajanvaraus:
Puh (02) 414 0600

Avoinna:
Ma-To 8.00 - 17.45
Pe 8.00 - 15.45