Implantti, eli keinojuuri, on titaanista valmistettu leukaluuhun kiinnitettävä ruuvi. Implanteilla voidaan korvata yksi tai useampi puuttuva hammas tai muuttaa kokonaan hampaaton leuka udelleen hampaalliseksi.

Implanttien avulla voidaan irroitettava kokoproteesi saada hyvin tuetuksi ja kiinnitetyksi alustaansa erilaisten erikoiskiinnikkeiden välityksellä. Käytössämme on 5 eri implanttimenetelmää, joista valitsemme Sinulle sopivan.

Kudospuutos ei yleensä ole este implanttihoidolle. Mikäli luuta tai ienkudosta ei ole riittävästi, voidaan ne korvata siirteillä. Luusiirteet otetaan yleisimmin leukojen alueelta, mutta suuremmissa leikkauksissa suoliluusta. Tarvittaessa käytämme myös luukorvikemateriaaleja.

Hammasimplanttihoidoissa meillä on pitkän linjan kokemus. Implanttihoidot suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä hoitavan hammaslääkärin, suukirurgin ja hammasteknikon kanssa. Suunnittelussa on tärkeänä osana röntgenkuvaus. www.tomodent.fi.

Implanttileikkaukset tehdään Hammasklinikka Dentorin leikkaustarkoitukseen varustetuissa huoneissa tai sairaala Mehiläisen leikkaussalissa.

Yhteystiedot

Hammasklinikka Dentori
Yliopistonkatu 19 A, 3 krs.
20100 Turku

Ajanvaraus:
Puh (02) 414 0600

Avoinna:
Ma-To 8.00 - 17.45
Pe 8.00 - 15.45